Een juweel is een manier om uit te drukken wie jij bent, iets tastbaars en iets waar jij jouw levensverhaal mee vertelt.

Ontmoet

Joyce Duisterhof

Goudsmid

Een woord waar bij je direct denkt aan vakmanschap, een oud ambacht, kunstenaars en unieke stukken. Mijn missie is om dit mooie ambacht te verrijken met moderne middelen en het naar de hedendaagse tijd te brengen zonder het respect voor de grote meesters te verliezen.

Als een werkplaats in de creatieve industrie waarbij je lokaal een duurzaam en bijzonder sieraad ontvangt. Massaproductie, productie in lagelonenlanden passen niet in mijn missie en visie.

Een juweel is een manier om uit te drukken wie jij bent, iets tastbaars en iets waar jij jouw levensverhaal mee wilt vertellen. Het is een verlengstuk van jezelf. Een juweel is ook iets dat wordt doorgegeven aan volgende generaties en dierbare personen om je heen.

Naar collectie

Persoonlijke info

Samen met mijn vriend Arjan en onze hond Cooper woon ik in Apeldoorn. Daar heb ik aan huis mijn atelier. Ik ben in Apeldoorn geboren en opgegroeid. Heerlijk midden op de veluwe.

Vroeger als kind maakte ik al vaak armbandjes. Je kent het wel, met een blokje hout en een spijker ging ik met draad vlechtjes maken en kralen rijgen. Van niets iets maken vind ik altijd al fascinerend. Inmiddels is dit geen houten plankje met spijker meer en mag ik voor jullie sieraden maken!

Mijn dierbaarste sieraden heb ik gekregen van Arjan en van mijn ouders. Dat is van Arjan een gouden pinkring en van mijn ouders een gouden armband. Het zijn tijdloze en stijlvolle items die de rest van mijn leven mee gaan en voor mij een emotionele betekenis hebben.

En dat is precies wat ik met ATELIER JOY voor jullie wil betekenen.

Weetjes

Cooper, ja die moeten jullie wel kennen. Dit is onze Vizsla die altijd om mij heen loopt en niet weg te denken is!

Het grootste deel van de tijd zit zij naast mij. Als ik schetsen maak, aan het solderen of aan het polijsten ben.
Tussen het goudsmeden door is het heerlijk om met haar, in de frisse lucht, even een ommetje te maken.

Contact