Speciaal voor jou ontworpen en gemaakt

Maatwerk

Sta jij stil bij een moment of gebeurtenis in je leven en wil je deze gevoelens graag vastleggen in een waardevol en inspirerend sieraad? Je boodschap verpakken in iets dat mooi is en tegelijk uiting geeft aan blijdschap, emotie of misschien wel verdriet.

Samen ontwerpen, hoe leuk is dat! Ik luister en denk mee met jouw wensen en samen komen we tot jouw eigen droomjuweel.

We kunnen vanaf nul gaan schetsen, maar je kunt ook een basisstuk kiezen of een type steen en een type zetting. Uiteraard met advies van mij over de mooiste combi’s en mogelijkheden.

Vanuit mijn overtuiging en ambacht maak ik het liefst alle sieraden zoveel mogelijk uit materialen die direct uit onze eigen omgeving afkomstig zijn. Het daadwerkelijke maakproces start ik pas als wij het samen volledig eens zijn over het ontwerp en de materiaalkeuze. Het duurt daarom gemiddeld zes weken voordat jij jouw sieraad ontvangt.

Geduld is een schone zaak en past bij het oude ambacht. Een tijdsinvestering met een rendement voor de rest van je leven.

Stappenplan

Een sieraad uitzoeken doe je natuurlijk niet in een opwelling. Het is heel logisch dat je voorbeelden wilt zien en wilt ervaren wat je ervan vindt! Samen komen we tot een prachtig ontwerp. 

Om die reden kom ik graag bij je langs. Vanaf dat moment ziet het er als volgt uit:

1. Oriënterende afspraak

2. Een aantal schetsen als optie

3. Uitwerking van de gekozen schets

4. Eventueel conceptueel model ter controle

5. Sieraad gereed

6. Mogelijke gravure

7. Definitieve sieraad klaar

Een persoonlijke opdracht neemt circa zes weken in beslag.

Binnen Apeldoorn kom ik vrijblijvend langs, buiten Apeldoorn reken ik een reiskostenvergoeding.

Contact

Fysieke afspraak

Bij voorkeur maak ik het liefst eerst een afspraak en kom ik gezellig bij je langs om elkaar te leren kennen. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een aantal schetsen.

Jouw of jullie keuze wordt daarna verder in detail uitgewerkt. Op het moment dat deze helemaal naar wens is ga ik over tot het maakproces.

Contact

Oud goud

In bepaalde gevallen is het mogelijk om vanuit oude sieraden, of door een erfenis verkregen stukken, nieuwe items te creëren. Deze sieraden kunnen opnieuw en op een eigentijdse wijze jouw emoties doorgeven.

Helaas is een veel voorkomend misverstand, dat wanneer je met een oud edelmetaal werkt je
veel voordeliger uitkomt. Veelal valt het prijsvoordeel tegen, want het verwerkingsproces is minimaal zo arbeidsintensief als nieuw materiaal. In bepaalde gevallen is het financieel bekeken soms zelfs voordeliger om nieuw materiaal te gebruiken. Het werken met oud goud start daarom pas vanaf een opdracht van minimaal €500. 

Op het moment dat oud goud voor jou een persoonlijke emotionele waarde heeft kan het echter wel een hele mooie manier zijn om een nieuw sieraad naar eigen smaak te dragen en vooral te voelen.

Contact

Graveren

In sommige gevallen wil je iets in een sieraad laten graveren, neem in dat geval contact met mij op voor mogelijkheden, kosten en voorwaarden.

Contact

Let op:

Hou voor de ontwerpfase rekening met aan aanbetaling van €300, voordat het daadwerkelijke maakproces begint. Dit bedrag wordt van het totale factuurbedrag afgetrokken op het moment dat het sieraad aan je geleverd wordt.

Is je product niet zoals verwacht? Bekijk dan ons retourbeleid.

Wil je meer informatie hierover? Lees dan onze algemene voorwaarden.