Retourbeleid

Retouren

Als je niet helemaal tevreden bent met je ATELIER JOY-aankoop, heb je 14 dagen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen om het / de product (en) naar ons te retourneren. We garanderen een terugbetaling als het / de product (en) in perfecte staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Stuur terug naar:
ATELIER JOY
t.a.v. RETOUREN
Stadskade 298
7311XW, Apeldoorn
Nederland

Restitutie is alleen mogelijk via de originele betaalmethode en wordt 14 dagen na ontvangst in je account weergegeven. We nemen per e-mail contact met je op zodra we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Restituties worden verwerkt binnen 7 dagen nadat we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen.

Let op: je moet zelf betalen om de goederen naar ons te verzenden en we raden je ten zeerste aan om dat aangetekend te doen en een bewijs van verzending te verkrijgen - als het product zoek raakt, valt dit
niet onder onze verantwoordelijkheid.

De originele verzending wordt terugbetaald bij retournering van een volledige bestelling binnen de EU. Wij vergoeden geen retour verzendkosten. Verzendkosten voor retourzendingen worden alleen terugbetaald als de retourzending het gevolg is van onze fout of beschadigde artikelen. We hebben het recht om tegoeden te weigeren als de geretourneerde artikelen niet voldoen aan ons retourbeleid. We kunnen geen invoerbelasting / -heffingen terugbetalen die je bestelling mogelijk heeft gemaakt voor geretourneerde artikelen. Houd er rekening mee dat eventuele uitwisselingen mogelijk extra belastingen / heffingen vereisen voor invoer naar bestemmingen buiten de EU.

Op maat gemaakte bestellingen

Houd er rekening mee dat wanneer we persoonlijke aanpassingen aan een ontwerp maken, dit de verkoop definitief maakt en deze niet kan worden geretourneerd of terugbetaald. Aangepaste bestellingen voor sieraden die niet in onze collectie zitten, zijn ook definitief en kunnen niet worden geretourneerd of terugbetaald.

Omruilen

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat? Neem dan direct contact met ons op via joyce@atelierjoy.nl en we zullen zien of we je item (s) kunnen verkleinen of ruilen voor een nieuwe. De kosten voor omruilen en vergroten / verkleinen zijn voor eigen rekening. Schade of defecte items We geloven sterk in de producten die we verkopen en hun kwaliteit. Er is echter altijd een (kleine) kans dat het door je gekochte artikel beschadigd / defect is. Neem dan direct contact met ons op via joyce@atelierjoy.nl en stuur ons een foto. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Garantie

Wij raden onze klanten aan om alle artikelen binnen veertien dagen te controleren. Controleer de geleverde hoeveelheid en de kwaliteit van het artikel. Mocht er iets niet kloppen stuur dan een e-mail naar joyce@atelierjoy.nl uitleggen wat het probleem is. Als je het product moet retourneren, zullen we je een retouretiket bezorgen. Houd er rekening mee dat de garantie ongeldig is als het product een defect vertoont
dat is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, als je of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of geprobeerd hebben of het heeft gebruikt op een manier waarvoor het artikel niet bedoeld is. Na de veertien dagen geven wij twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als er binnen deze periode een probleem is met het product, stuur dan een e-mail naar joyce@atelierjoy.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Als het mogelijk is om het product te repareren, zullen wij het repareren.Indien reparatie van het product niet mogelijk is, bezorgen wij je een nieuw artikel. Als het product niet kan worden gerepareerd en we hebben het niet meer op voorraad, dan bieden we je een terugbetaling aan.

Houd er rekening mee dat de garantie ongeldig is als het product een defect vertoont dat is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, als je of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of geprobeerd
hebben of het heeft gebruikt op een manier waarvoor het artikel niet bedoeld is.